Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, gemengde salade en pestomayonaise.
Dungesneden “Pata Negra” – Iberico ham, 24 maanden gerijpt, geserveerd met een kleine salade van pommedori.
Krokant gebakken Franse geitenkaas met een gemengde groene salade, rode ui, peterselie, gekaramelliseerde walnoten en honing-mosterddressing.
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tranches gerookte zalm met roseval aardappelsalade, rode ui en Dijon mosterdsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met krokante sesam, Japanse zeewiersalade en wasabi-limoenmayonaise.
Klassieke Hollandse handgepelde garnalencocktail met een kleine frisse salade en cognacsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met wasabimayonaise,
tranches gerookte zalm met witte truffelolie, gebakken Coquilles st. Jacques en een kleine Hollandse garnalencocktail.
Franse Escargots uit de oven geserveerd met kruidenboter en daarbij groene gemengde sla.
6 stuks of 12 stuks.
Gebakken Coquilles st. Jacques met een stamppotje van zeekraal, courgette, bosui en zeewier met krokante Pata Negra en citroensaus.
Gebakken ganzenlever uit de Perigord geserveerd met in Calvados gestoofde appel en saus van balsamico.
Wat houdt ons bezig?
HOLLANDSE ASPERGES
Er zijn weer Hollandse asperges!
Etienne werkt altijd graag met AAA asperges welke vanuit Limburg dagvers geleverd worden. De asperges komen terug in ons Menu Chez Etienne maar we serveren natuurlijk ook de klassieke variant 'a la Flamande' met beenham, scharrelei en botersaus. Ook de dagverse vis passen we aan om te combineren met deze ware Nederlandse delicatesse.
Sommelier Eveline heeft bij deze typische seizoengerechten ook weer nieuwe wijnen om daarbij uit te schenken. Klassiek uit Duitsland maar ook verrassend Oostenrijk, Portugal én natuurlijk Frankrijk! Komt u ook proeven?
KORTE SLUITING
Vanaf Koningsdag, zaterdag 26 april t/m Dodenherdenking, zondag 4 mei zijn we gesloten.
We gaan eens kijken (in Zeeuws Vlaanderen en Walcheren) wat we na het mooie Aspergeseizoen voor u kunnen aanbieden. Misschien dat we weer kreeftweken organiseren maar het zou ook kunnen dat we dit jaar de Zeeuwse mosselen en oesters aandacht gaan geven. Wordt vervolgd...