Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, gemengde salade en pestomayonaise.
Dungesneden “Pata Negra” – Iberico ham, 24 maanden gerijpt, geserveerd met een kleine salade van pommedori.
Krokant gebakken Franse geitenkaas met een gemengde groene salade, rode ui, peterselie, gekaramelliseerde walnoten en honing-mosterddressing.
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tranches gerookte zalm met roseval aardappelsalade, rode ui en Dijon mosterdsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met krokante sesam, Japanse zeewiersalade en wasabi-limoenmayonaise.
Klassieke Hollandse handgepelde garnalencocktail met een kleine frisse salade en cognacsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met wasabimayonaise,
tranches gerookte zalm met witte truffelolie, gebakken Coquilles st. Jacques en een kleine Hollandse garnalencocktail.
Franse Escargots uit de oven geserveerd met kruidenboter en daarbij groene gemengde sla.
6 stuks of 12 stuks.
Gebakken Coquilles st. Jacques met een stamppotje van zeekraal, courgette, bosui en zeewier met krokante Pata Negra en citroensaus.
Gebakken ganzenlever uit de Perigord geserveerd met in Calvados gestoofde appel en saus van balsamico.
Wat houdt ons bezig?
VERFRISSENDE WIJNEN
Met het al mooier wordende weer, verandert ook ons wijnaanbod. Natuurlijk hebben we nog steeds schitterende aromatische wijnen met de geliefde Bourgondische volle smaaksensatie.
Maar daarnaast ook verfrissende wijnen zoals een mooie Alvarinho uit Portugal, een blush rosé uit de Zuidfrankrijk én een licht gekoelde Pinot Noir uit Limoux.
We serveren meer dan 20 wijnen, los per glas. Dus voldoende om te proeven!
TERRAS
Bij mooi weer dekken we ook ons terras voor u als gast op. U kunt hier gebruik maken van uw aperitief en vervolgens binnen aan tafel uw diner gebruiken. Maar u kunt natuurlijk ook de gehele avond buiten plaatsnemen. Mocht u dit willen, dan horen we dit graag zodat we voor u een tafel op ons terras kunnen reserveren.