
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, gemengde salade en pestomayonaise.
Dungesneden “Pata Negra” – Iberico ham, 24 maanden gerijpt, geserveerd met een kleine salade van pommedori.
Krokant gebakken Franse geitenkaas met een gemengde groene salade, rode ui, peterselie, gekaramelliseerde walnoten en honing-mosterddressing.
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tranches gerookte zalm met roseval aardappelsalade, rode ui en Dijon mosterdsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met krokante sesam, Japanse zeewiersalade en wasabi-limoenmayonaise.
Klassieke Hollandse handgepelde garnalencocktail met een kleine frisse salade en cognacsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met wasabimayonaise,
tranches gerookte zalm met witte truffelolie, gebakken Coquilles st. Jacques en een kleine Hollandse garnalencocktail.
Franse Escargots uit de oven geserveerd met kruidenboter en daarbij groene gemengde sla.
6 stuks of 12 stuks.
Gebakken Coquilles st. Jacques met een stamppotje van zeekraal, courgette, bosui en zeewier met krokante Pata Negra en citroensaus.
Gebakken ganzenlever uit de Perigord geserveerd met in Calvados gestoofde appel en saus van balsamico.
Wat houdt ons bezig?
NIEUW SEIZOEN
Het najaar brengt niet alleen gezelligheid binnen met dineren bij kaarslicht. Het brengt ook nieuwe smaken met zich mee. 
Onze wijnkaart is uitgebreid met enkele grootse wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne en Italië. Maar ook enkele verrassende wijnen uit minder bekende wijngebieden als de Savoie.
GARNALENKROKETJES
Wist u dat Etienne sinds enige tijd zelf zijn garnalenkroketten maakt? Geïnspireerd in België en uitsluitend gemaakt van pure, verse ingrediënten. Inmiddels zijn er al vele honderden gemaakt en vol enthousiasme genuttigd door onze gasten.
De kroketjes zijn per stuk te bestellen bijvoorbeeld bij uw aperitief!
GROEPSDINER
Of u nu iets bijzonders te vieren heeft met een klein gezelschap of een sfeervol eindejaarsdiner met familie of collega's overweegt: ook voor grotere gezelschappen denken wij graag met u mee om een smaakvolle en onvergetelijke avond te maken. Misschien goed om te weten dat u daarbij niet gebonden bent aan een vast menu, maar ook 'gewoon' a-la-carte kunt dineren.