Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, gemengde salade en pestomayonaise.
Dungesneden “Pata Negra” – Iberico ham, 24 maanden gerijpt, geserveerd met een kleine salade van pommedori.
Krokant gebakken Franse geitenkaas met een gemengde groene salade, rode ui, peterselie, gekaramelliseerde walnoten en honing-mosterddressing.
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tranches gerookte zalm met roseval aardappelsalade, rode ui en Dijon mosterdsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met krokante sesam, Japanse zeewiersalade en wasabi-limoenmayonaise.
Klassieke Hollandse handgepelde garnalencocktail met een kleine frisse salade en cognacsaus.
Sashimi van Yellowfin tonijn met wasabimayonaise,
tranches gerookte zalm met witte truffelolie, gebakken Coquilles st. Jacques en een kleine Hollandse garnalencocktail.
Franse Escargots uit de oven geserveerd met kruidenboter en daarbij groene gemengde sla.
6 stuks of 12 stuks.
Gebakken Coquilles st. Jacques met een stamppotje van zeekraal, courgette, bosui en zeewier met krokante Pata Negra en citroensaus.
Gebakken ganzenlever uit de Perigord geserveerd met in Calvados gestoofde appel en saus van balsamico.
Wat houdt ons bezig?
NIEUW SCHOOLJAAR
Misschien niet voor iedereen bekend, maar Etienne en Eveline zijn al ruim 25 jaar leermeester. Ook dit schooljaar mogen we maar liefst 5! leerlingen opleiden voor ons mooie vak.
We verheugen ons om leerlingen van vorig jaar weer een jaar door te zien groeien maar ook nieuwe leerlingen te leren kennen.
PRODUCENTEN IN HET BUITENLAND
Wij hebben deze zomervakantie genoten van de andere omgeving in zowel Duitsland (Moezel) als Frankrijk (Perigord).
Natuurlijk is er veel aandacht besteed aan het (her)ontdekken van mooie wijnen. Maar ook hebben we gekeken hoe onze collega’s te werk gaan in het buitenland. Én hebben we verschillende producenten ontmoet en boerderijen bezocht waarvan wij al jaren verschillende producten afnemen.
De klassieke gerechten daarvan blijven we natuurlijk voor u in Landsmeer serveren.