Menukaart.
SEIZOENS MENU.
Seizoenen spelen een belangrijke rol in ons restaurant en dat is terug te zien op onze menukaart.
Naast seizoengerechten als Noordzeetong en Zeeuwse mosselen in de zomer, Hollandse asperges in de lente en botermalse hertenrugfilet in de herfst/winter, staan 'onze' klassieke gerechten op de menukaart. Dit zijn gerechten die in de Franse keuken niet mogen ontbreken zoals gebakken ganzenlever, escargots, tournedos Rossini en uiteraard een kaasplateau!
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ingrediënten. Pure smaken, duurzame producten en kwaliteit!
Voorbeeld Menu Chez Etienne
wist u dat u bij ons met een gezelschap gewoon a-la-carte kunt dineren? Maar als u het leuker vindt om gebruik te maken van een menu, kan dat natuurlijk! Hieronder vindt u een voorbeeld menu wat wij regelmatig serveren.
VOORGERECHT
Gemengd visbordje van tartaar van wilde Sockeye zalm en Volendamse gerookte palingfilet met grove Dijon mosterdsaus.
TUSSENGERECHT
Kabeljauwrugfilet gebakken geserveerd waarbij pommes mousseline met gestoorde prei & bosui en beurre blanc saus met druppels lavasolie.
HOOFDGERECHT
Gebakken Ierse Angus ossenhaas (tournedos) geserveerd met roosjes van broccoli, Bourgondische mirepoix van groenten, pommes dauphines en groene pepersaus.
KAAS
Gemengd kaasbordje van drie Franse kazen geserveerd met stokbrood, vijgenchutney en druiven.
DESSERT
Petit 'grand' dessert:
kleine proeverij uit onze keuken van crème brûlée, warm chocoladetaartje en vanille bourbonijs met een kletskop van amandelen.