Menukaart.
SEIZOENS MENU.
Seizoenen spelen een belangrijke rol in ons restaurant en dat is terug te zien op onze menukaart.
Naast seizoensgerechten als Hollandse asperges in de lente, Noordzeetong in de zomer en botermalse hertenrugfilet in de herfst/winter, staan 'onze' klassieke gerechten op de menukaart. Dit zijn gerechten die in de Franse keuken niet mogen ontbreken zoals gebakken ganzenlever, escargots, tournedos Rossini en uiteraard een kaasplateau!
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ingrediënten. Pure smaken, duurzame producten en kwaliteit!
Menu Chez Etienne
3-gangen 45,00 (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
4-gangen 62,50 (met tussengerecht)
5-gangen 74,50 (met kaas)
VOORGERECHT
Salade van witte Hollandse asperges gecombineerd met tartaar van wilde Sockeye zalm en een kleine aspergesoep.
TUSSENGERECHT
Geroosterde Coquilles St. Jacques geserveerd met lauwwarme roseval aardappelsalade met Japanse zeewier en witte wijnsaus.
HOOFDGERECHT
Langzaam gegaarde boterzachte Parelhoenbout waarbij witlof met rozemarijn, pommes mousseline en Bourgondische rode wijnjus.
-supplement met gebakken ganzenlever (9,50)-
KAAS
Frans kaasbordje van:
Romige Chaource uit de Champagnestreek, pittige Epoisse uit de Bourgone en zachte blauwe Saint Agur uit de Auvergne waarbij druiven, vijg en Frans stokbrood.
DESSERT
Aardbeien Romanoff;
luchtige crème van Hollandse aardbeien geserveerd met vanille bourbonijs, krokante merenque, verse aardbeien en een kletskop van amandelen.
wijnarrangement
het menu is tevens uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement:
sommelier Eveline schenkt dan bij elk gerecht een wijn om het gerecht te complimenteren en licht deze keuze aan tafel natuurlijk toe.
3 glazen 24,00
4 glazen 34,00
5 glazen 40,00