In 2006 opende Etienne en Eveline hun restaurant "Chez Etienne" in Landsmeer. Etienne als chefkok en Eveline als gastvrouw en sommelier. Gedurende de afgelopen 17 jaar hebben zij ontelbare gasten ontvangen en mooie (feestelijke) diners mogen verzorgen. Het grootste compliment voor Etienne en Eveline is dat zij hun gasten na een bezoek weer zien terugkomen. Samen met het gehele team doen zij er alles aan om de gasten een genoeglijke avond te bezorgen.
De stijl van de chef!
Etienne: "Echt ambachtelijk koken vind ik fantastisch. Ik sta voor het klassieke koken. Van schuimpjes en gelei houd ik niet. Voor mij draait het om mooie producten en de smaak; daar gaat het allemaal om!
GROEPSMENU.
Heeft u iets te vieren en zou u daarom met een gezelschap bij ons willen dineren?
U kunt bij ons 'gewoon' a-la-carte dineren.
Maar voor gezelschappen vanaf 10 tot ongeveer 50 personen, kunnen wij óók een speciaal menu serveren:
voorgerecht
Gemengd visbordje van Volendamse gerookte palingfilet, wilde Schotse zalm en handgepelde Hollandse garnalen met Dijon mosterdsaus
of
Carpaccio van runderhaas geserveerd met een kleine salade, geschaafde Parmezaanse kaas en basilicummayonaise.
hoofdgerecht
Dagverse visfilet (momenteel wilde zalm of heilbotfilet) geserveerd met bijpassende groenten, garnituur en saus
of
Tournedos (180 gram) van de Ierse Angus ossenhaas waarbij Bourgondische groenten mirepoix, pommes duchesse en groene pepersaus.
petit 'grand' dessert
Dessertproeverij van een puur chocoladetaartje, crème brûlée, vanille bourbonijs met advocaatcrème en een kletskop van amandelen.
3-gangen menu 39,50
Het menu is uiteraard ook uit te breiden naar een 4- of 5-gangen diner als u uitgebreider wilt dineren.