MENUKAART

Menukaart.

SEIZOENS MENU.

Seizoenen spelen een belangrijke rol in ons restaurant en dat is terug te zien op onze menukaart.


Naast seizoensgerechten als Hollandse asperges in de lente, Zeeuwse mosselen in de zomer en  zachte hertenrugfilet in de winter,  staan 'onze' klassieke gerechten op de menukaart. Dit zijn gerechten die in de Franse keuken niet mogen ontbreken zoals gebakken ganzenlever, escargots, tournedos Rossini en uiteraard een kaasplateau!


Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ingrediënten. Vis uit Volendam en van de visafslag in IJmuiden, vlees van Texel en uit de Beemster. Pure smaken, duurzame producten en kwaliteit.

A LA CARTE KAART RESERVEER NU A-LA-CARTE KAART




Menu Chez Etienne



3-gangen 45,00          4-gangen 52,50         5-gangen (met kaas) 64,50


voorgerecht

Steaktartaar van Ierse runderhaas waarbij sjalot, peterselie, kappertjes en kwartelei begeleidt door een mayonaise van fijne Dijon mosterd.



tussengerecht

Romige Hollandse aspergesoep met daarin gebruneerde amandelen, brunoise van asperges en lavasolie.


hoofdgerecht

Hollandse witte asperges

klassiek geserveerd à la flamande: met scharrelei, botersaus, peterselie en gegrilde boeren-beenham

OF

geserveerd met gebakken wilde zalmfilet en beurre blanc saus.


kaasplateau

Gemengd kaasplateau van drie Europese kazen waarbij vijgenchutney en Frans stokbrood.


dessert

Aardbeien Romanoff:

een luchtige crème van aardbeien met daarbij vanille bourbonijs, verse aardbeien, krokante munt en een kletskop van amandelen.





Bijpassend wijnarrangement:

 Het menu is uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement. Sommelier Eveline schenkt bij elk gerecht een begeleidende wijn, uiteraard met uitleg, om deze te complementeren. 


Share by: