Restaurant CHEZ ETIENNE

Wijnkaart

Op de wijnkaart komen voornamelijk traditionele wijnen voor aangevuld met enkele minder traditionele 'ontdekkingen' uit diverse landen en regio's. Deze wijnen variëren van Vin des Pays niveau tot en met grote Grand Cru's uit bijvoorbeeld de Bourgogne en Rhône. Van deze grootste wijnen kunt u als gast genieten tegen een aantrekkelijke prijs. Wij serveren bijvoorbeeld een fabuleuze Chassagne Montrachet voor € 90,00 en een indrukwekkende Pomerol voor € 72,50. Daarnaast werkt Eveline graag met een wisselend assortiment van arrangementswijnen. Deze wijnen zijn elk per glas beschikbaar. Dit assortiment bestaat uit meer dan twintig verschillende soorten wijn uit verschillende wijngebieden.

Feestelijk huisaperitief
Crémant de Bourgogne rosé

glas: 7,50 of fles: 35,00

Bourgogne; deze wijnstreek levert misschien wel de meest bekende wijnen van topkwaliteit dan enig ander wijngebied op aarde! Natuurlijk Chablis met al zijn crus maar nog zoveel meer schitterende wijnen als Montrachet, Auxey Duresses en nog veel meer. Er wordt ook een crémant gemaakt. Deze mousserende wijn wordt op precies dezelfde wijze gemaakt als een champagne. Zelfs van dezelfde druiven! Deze rosé is gemaakt van een combinatie van chardonnay waarbij de pinot noir voor een schitterende kleur zorgt.

Deze wijn heeft een prachtige neus van klein rood fruit en lichte toast. De parelketting zorgt voor een fijn mondgevoel. Een heerlijk glas vol bruisende tonen, zachte smaak en sappige afdronk!

Fantastisch als feestelijk aperitief maar ook zeer geschikt om als veelzijdige begeleider door te drinken bij uw voorgerecht.

Restaurant CHEZ ETIENNE

Desgewenst kunt u bij het Menu du Chez Etienne kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Bij elke gang wordt er dan een bijpassende wijn geschonken, uiteraard met uitleg van de sommelier.

3-gangen wijnarrangement: 21,00

4-gangen wijnarrangement: 28,00

5-gangen wijnarrangement: 35,00