Restaurant CHEZ ETIENNE

Wie zijn wij?

Etienne en Eveline zijn beiden opgegroeid in Landsmeer en leerden elkaar in 1998 kennen in (hoe kan het ook anders) een restaurant in het dorp. Vanaf die periode hebben zij beide via opleidingen en diverse functies hun kennis en ervaring opgebouwd in de horeca.

Etienne specialiseerde zich in de keuken en Eveline als gastvrouw met daarbij wijn als expertise. 1 september 2006 was een zeer bijzondere dag in hun leven. Na eerst elkaar het jawoord te hebben gegeven op het gemeentehuis, openden zij samen Chez Etienne. Hierna mochten alle bruiloftgasten als allereerste kennismaken met het restaurant.

Restaurant CHEZ ETIENNE

Dat zij nu in 'hun' dorp een eigen restaurant hebben, is een lang gekoesterde wens welke in vervulling is gegaan. Het grootste compliment voor Etienne en Eveline is dat zij hun gasten na een bezoek weer zien terugkomen. Samen met hun medewerkers doen zij er alles aan om de gasten een genoeglijke avond te bezorgen. Naast een gemoedelijke en professionele sfeer draait dan ook alles om kwaliteit. Eveline: "Wij willen de echte Franse "bistrot" stijl presenteren: lage drempel; hoge kwaliteit! Ongedwongen vakmanschap en sfeer. "

Restaurant CHEZ ETIENNE

Etienne: 'Echt ambachtelijk koken vind ik fantastisch. Ik sta voor het klassieke koken. Van schuimpjes en gelei houd ik niet. SMAAK, daar gaat het om. Proeven, proeven en blijven proeven. Elke dag weer!".

Restaurant CHEZ ETIENNE