Restaurant CHEZ ETIENNE


Menukaart

Etienne: "We zitten hier dicht bij de bron. Noordzeevis uit Volendam en IJmuiden. Snoekbaars en paling uit het IJsselmeer. Vlees uit de Beemster en van Texel." Regionale ingrediŽnten komen dan ook geregeld voor op de kaart en in menu's. Daarnaast zijn alle producten waarmee wordt gewerkt seizoensgebonden en zoveel mogelijk biologisch en duurzaam.

Restaurant CHEZ ETIENNE

Op onze huidige menukaart ontbreken uiteraard niet de typische Chez Etienne gerechten als gerookte Volendamse paling, gebakken ganzenlever en tournedos Rossini. Daarnaast ook speciale seizoensgerechten als scholfilet uit onze Noordzee en langzaam gegaarde eendenbout!
Klik hier voor de a-la-carte kaart. (laatste update 17 september 2021)
Klik hier voor de kaas- en dessertkaart. (laatste update 17 september 2021)

Restaurant CHEZ ETIENNE


Menu du Chez Etienne

Naast de a-la-carte kaart serveren we ook een speciaal samengesteld menu. Dit menu kunt u dan als 3-, 4-, of 5-gangen diner bestellen.

Klik hier voor het huidige Menu du Chez Etienne. (laatste update 17 september 2021)
Uw diner is tevens culinair uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement. Sommelier Eveline schenkt dan bij elke gang een bijpassende wijn en licht haar keuze toe in haar wijnuitleg.

Restaurant CHEZ ETIENNE


Dineren bij Chez Etienne met een gezelschap

Restaurant CHEZ ETIENNE

Geheel veilig kunt u bij ons ook met een gezelschap dineren.

Maatwerk afspraken maken we graag persoonlijk met u! Wilt u bijvoorbeeld a-la-carte dineren, het restaurant exclusief voor uw gezelschap reserveren, een speciaal menu met daarbij een persoonlijke menukaart met bijvoorbeeld een foto, uw bedrijfslogo en/of speciale tekst? Dat kan.

Restaurant CHEZ ETIENNE

Wilt u met een gezelschap bij ons dineren of meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden?

We horen graag van u via 020-4824448 of info@chezetienne.nl