GROEPSMENU.
Heeft u iets te vieren en zou u daarom met een gezelschap bij ons willen dineren?
U kunt bij ons 'gewoon' a-la-carte dineren.
Maar voor gezelschappen vanaf 10 tot ongeveer 50 personen, kunnen wij óók een speciaal menu serveren:
voorgerecht
Gemengd visbordje van Volendamse gerookte palingfilet, wilde Schotse zalm en handgepelde Hollandse garnalen met Dijon mosterdsaus
of
Carpaccio van runderhaas geserveerd met een kleine salade, geschaafde Parmezaanse kaas en basilicummayonaise.
hoofdgerecht
Dagverse visfilet (momenteel wilde zalm of heilbotfilet) geserveerd met bijpassende groenten, garnituur en saus
of
Tournedos (180 gram) van de Ierse Angus ossenhaas waarbij Bourgondische groenten mirepoix, pommes duchesse en groene pepersaus.
petit 'grand' dessert
Dessertproeverij van een puur chocoladetaartje, crème brûlée, vanille bourbonijs met advocaatcrème en een kletskop van amandelen.
3-gangen menu 39,50
Het menu is uiteraard ook uit te breiden naar een 4- of 5-gangen diner als u uitgebreider wilt dineren.